Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris ... hoo hoo


Mystery Train

 

 

Jag klev ombord på miraklernas tåg
la mej i en gammaldags sovkupé.


På ett 88 vagnars tågset med glada fester,
var vi alla varmt välkommna inbjudna gäster.


Åkte på en resa full av mirakler,
det sanna livets ljus pumpade mej full.


Konduktören kysste mej varmt & ömt
& sa att det var dags att kliva av.


Jag undrade var vi var, & vaknade
i min säng som vanligt ensam.


Men jag kände att allting var öppet:
att allt det jag ville var möjligt.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-19 18:38



Bookmark and Share


  Nanna X
skön känsla, man tror nästan det är Jesus som är konduktör?
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP