Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kusin fattigare

han hette Kent
Min kusin
asberger bar han på
han var speciell
snäll och bra på ngt vis
jag kände aldrig honom
på Riktigt
suck
hans far Benkt
är min farbror
han reser från skåne
en gång per år
och hälsar på mig
nu satt han vid mitt köksbord
och sade
Kent finns inte mer
han orkade inte längre
du förstår,
allting blev för jobbigt för honom
han darrar på rösten
snart 80år och anförtror sig till mig
Han önskar sig min styrka och framåtanda
samtidigt ser jag bara hans...
livet är märkligt

jag tänker på mitt liv
mitt eget

bäst att göra något utav det
Nu




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 448 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-19 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan