Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villoväder.




inatt får fåglarna färg
deras ögon blir inte längre röda
av törst efter blod
de ska andas ny luft
en fågelrevolution på språng genom himlen

genialiskt är guds strategi
att låta liv
flöda genom det vi
har dödat mest






Fri vers av Skosnöret
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-20 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret