Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni väljer nu hur poesi-följetongen potentiellt fortsätter. Först till kvarn eller flest röster eller bäst motivering avgör...




TRappa Med Många Möjliga Slut (Du Agerar - Steg 2)

 

först steg 1 (i repris):

 

Mitt i trappan står du nu

med fängelsehålan bakom dig

och frihetens solsken framför,

bara så att du glömt vilket håll som återfinns uppe eller nere

för just härifrån syns hela trappan jämngrå

Under dig luktar det söta katter

Ovanför hörs trollsländor surra

 


Hur Gör Du Nu?

LP valde: står kvar och inväntar klarare inspiration

 

så steg 2:

 

Mitt i trappan står du ännu

när sländorna trollat sig ända upp...?

och kattorna krupit till avgrundens slut...?

Dörren intill dig känns väldigt stängd

mens fönstret intill dig blott liknar en spegel

ty nyckeln till allt måste inifrån plockas

och ett tu tre blixtrar fram bilden av.......

 

Ja - av vad?

1. ett par vandringsskor (av glas)

2. en kattuggla (med glasögon)

3. ett troll (utan vingar)

4. en helt vanlig nyckel (rostig)

5. valfritt fenomen - kom på något! (bra)

6. ett samuraisvärd (med vingar)

7. en andedräkt (av kattskinn)

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 12:06



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
folk är dåliga kommentatorer (liksom på sport TV) ser jag

som vanligt skulle jag köra lugna linjen med 2

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP