Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glömska

jag hade en tanke
som for iväg
tog med sej känslan
tog med sej orden

söker, famlar
endast tomhet
i ett febrigt töcken
söker plattformen

där finns lättnad
trygghet, tröst och tillit
svårt att få fatt
svårfångad

lägger ut nät
inväntar fångsten




Övriga genrer av jardan
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan