Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det våras

Förgätmigej
tar mina ögon på flykt,
till kanten av vägen
Vackra;
håll till mig doften
- och löftet
utsträckt
i dina händer
Omsider
du leder
mig hela vägen,
där fötroligheten slutligen
når
ända fram
och djupt, djupt in
tvättas
en föråldrad solnedgång
bort
Det våras för dig
i mitt innre




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-20 18:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grymt snyggt!
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon