repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Kärleksregn






  I ett regn av kärlek omfamnar jag världen

i en bön om godhet sorg och försoning

Jag gråter min kärlek
 
i ett gnistrande regn av sanning och hopp

.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-20 22:51



Bookmark and Share


  thyra
Ett regn som alltid önskas! Fint!
2009-07-21

    ej medlem längre
Det var vackert skrivet om att ge kärlek. Den tyckte jag om.
2009-07-20

  Suzy med punkterna
Så fint så fint...........
2009-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP