Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolthet eller Fördom (Astro-Limerick no 12+21)

 

 



så en ivrig samurai från Miranda
artigt viftade åt ufo:n att landa
men ingens hjärna förstod
hur hjärtats avsikt var god
ty de zoomade på svärdets prestanda






en avträdd despot på Despina
åt nyvunna friheten flina;
fick då känna mången dolk
bakom ryggen genom folk
som trodde han åt just deras otrygghet grina

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-21 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP