Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få va för mej själv

Jag skulle vilja ta mitt pick och pack och dra
för att samla mina tankar.
Där jag kan få slippa känslor
orsakade av människor.

Kanske på vägen
skaffa vänner
filosofera
är det bästa jag vet
och det gör jag ensam.

Jag älskar dej
men jag behöver min tid
min tid med mej.
att få göra vad jag vill.
gå min riktning.

Bestämma själv när jag vill träffa dej
är bäst för oss båda
Min bästa vän
är fortfarande min bästa vän
men jag älskar att vara för mej själv
ibland.

Kanske en mulen dag
för mej själv
då kylan biter mej i kinderna
och jag sitter på en brygga någonstans och tittar
på det upprörda havet.
För det är då jag är som lugnast
det är då jag mår som bäst.

Som terapi för att orka med allt
orka med alla andra
orka förhålla sej till människor.




Fri vers av Ebba N.
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 19:03



Bookmark and Share


  Polibek
Din dikt biter tag i mig som en tagg av ros. Men kom ihåg, all terapi går inte att utföra ensam.
2009-07-21

  Mirjam Ö
Känner igen mig i din längtan
i behovet
i kluvenheten.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.