Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utschasad



Att hänge sig åt vild melankoli
och sjunka ner till botten
av en avgrund utan slut
av bara vemodskrankhet
efter en oändlighets besvikelser
och bara törsta ljuvt ihjäl
av allt man aldrig nådde fram till
efter seklers självförbrukning
fullständigt i onödan
är ändå att på något sätt
nå fram till någon meningsfullhet
i all meningslöshets intighet,
om så det ändå blott till slut
ej blev mer än en stämning.




Fri vers av Aurelio
Läst 649 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-21 19:53



Bookmark and Share


  Den Gråtande Nihilisten
trösten i det grå.
2009-10-09

  Piann VIP
Ja så är livet ofta,besvikelser och vemod. Men ändå överlever man.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio