Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har mig fångad

Du har mig fångad.
Du har mig i en bur.
Jag vill inte och kan inte komma ur den.
Men du gör saker mot mig som jag faktiast inte trodde du skulle göra.

Du har mig i ett gräpp.
Ett hårt gräpp som jag inte kan komma ifrån.
Jag vill inte och kan inte komma ur.

Jag är hypnoerad av dig.
Vill göra allt du säger, men kan inte göra allt.
Du blir arg och säger massa saker som jag inte vill tro att du säger.

Du har mig frångad.
Jag är fast, hypnoerad av mig.
Fast kan inte komma ur ditt gräpp.




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-21 20:21



Bookmark and Share


  peter markurth
gillar det naiva i detta...
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter