Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30meter på Hornsgatan

 

 

Tio meter bakåt färgade jag trottoarens ljusgrå stenplattor mörkgrå av tårar

Nu känns det tomt som den oparkerade handikappsrutan brevid mig

Om tio meter hatar jag nog dig som Stockholmsluften




Fri vers av Popcorntankar
Läst 594 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-07-21 21:41



Bookmark and Share


  Aciom
Du är grym !
2009-08-03

  kärleks ängel
stark sorg!! men vacker!
2009-07-23

  Baystream
oj... stark text.
2009-07-22

  sulimaa
Åhh aj då ....den kändes ...
2009-07-21

  etthjärtaäralltidrött
Gör ont att läsa
du lyckas förmedla
en sorg i asfalt klädd
2009-07-21

  Lindalou
Sorgligt vackert i storstadsmiljö. Finurligt.
2009-07-21

  Myself
asfaltspoesi , i sorgens tecken,fint skrivet
2009-07-21

    prima donna
uj, låt tårarna rinna du... och byt den där jävla luften ni har där nere, tror fan att tårarna rinner med oren luft

:) (miss Smiley was here to chear you up)
2009-07-21

  Sturesdotter
sorgsen dikt trots de bilder den ger med asfalt, bil, p-ruta

att få fram det, är skickligt
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar