Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheten




ja, det fanns ett barn
som färdades i en bil i hög hastighet
och sjukhusets svartvita ljus

en missbildad oäkting
ett Guds straff
som andra lotsade bort
och begravde

i en dag
levde pojken
i 65 år
levde pojken
vid farmors och farfars köksbord
under den rödblommiga lampan


























Fri vers av Alfie M
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M