Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kufiskt dekadensförhållande

med kronisk värk i själen
och syrebrist i andetag
där ekvivalens inte förekommer
och hjärtats stigmatiserade slag
får mitt blod att rinna
lite för tidsödande
för att eliminera avståndet
till livlösheten.

mitt läge är penibelt
när eskapismen överger
jag har inte lärt mig
att sentera verkligheten
tillräckligt mycket
för att våga vara obstinat
i mig själv

ditt namn står med versaler
framför mina ögon
på mina ögonlock
i mina drömmar
jag viskar dig fina ord
i gemener som inte hörs

och du kommer bli
min dekadens




Fri vers av Svartochvitt
Läst 468 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-21 23:21



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
förutom att jag ogillar förklarande titlar gillar jag texten skarpt.
sjukt friskt! du verkar vara dig själv och något på spåren.
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Svartochvitt
Svartochvitt