Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett öppet sår.

Min kärlek till dig
är som ett öppet sår
som varken plåster, kompresser
eller stygn rår på.
Hoppas det inte varar..





Övriga genrer av JoLu
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-21 23:38



Bookmark and Share


  sommarmoln
Nej, hoppas verkligen att det inte varar...
2010-04-23

  Pyrén
Det var ett riktigt gulligt och smart sätt att förklara det på!
2009-11-16

    ej medlem längre
Fyndigt...
2009-09-20

  alvan
Fyndigt må jag säga! :)
2009-07-24

  Gawain VIP
Ömt var det här. Ont, lite känsligt, men fint på nåt vis.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

JoLu