Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

G.alexis



Du min lilla fjärilsflicka - låt mig bli din fjärilspojk

bland vilda ängars blomster
vi andas sensommaren

låt oss dansa
från daggblå till aftonröd




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 1138 gånger
Publicerad 2005-10-03 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja denna dikt var inte mycket till att klaga på.
Bara att sätta sig att läsa och njuta.
2005-11-07

  Maya
Vacker symbolik, kort men väldigt beskrivande!
2005-10-04

  Jessi
Sockersöt :)
2005-10-03

  Göran Byrén
Helt underbar JU....
Får en känsla av Tove Janssons mumindal under sensommaren där ni under en UNDERBAR HIMMel eller under bar himmel fladdrar runt bland de fylliga träden ....
Skönt flyt i texten lite fjärilslätt och en liten smak avLAKRITS (? fråga inte varför ... hmmm )
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP