Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ofrivilligt dopp

Jag försöker vara djup,
men förblir ett grund
Jag gick från ytan
till botten på 1 sekund.
Ligger så djupt och kan inte simma.
Kvävs av min ångest och kan inte rimma

Har du sett på solen?
Den lyser starkt och rött
Att den orkar skina
Det orkar inte jag
Har du sett på solen?
Den är nog trött på att stiga upp
Den orkar inte resa sig
Precis som jag

Jag försöker vara djup
men förblir ett grund
Jag gav upp, faller sakta ner.
orkar inte tänka mer
Kan inte släppa tanken.
Tanken att ta på dig...

Har du sett på månen?
Hur den tar farväl
Den vinkar över himmlen bakom våran atmosfär
Har du sett på månen?
Den är nog trött på att hålla tyst
Den säger inte mycket
Precis som jag

Havet blåser upp
Kyler ner min frusna kropp
Livet togs från mig
I ett ofrivilligt dopp.

Jag försöker vara djup
men förblir ett grund
Jag blev så trött att jag vakna
i en minneslund
men jag är inte som dig
Jag vandrar inte över lik

Har du några minnen?
Dom är nog trötta på att glömmas bort
Precis som mig




Fri vers av Mayflyer
Läst 251 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-22 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer