Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av en älskad


jag har tårar i min ficka
trasig själ fastsydd vid hjärtgropen
alla dessa barndomsår
de sitter fast
enträget och nervöst

doften av den älskade
dansar i rummen ibland
och likt en sparv på fönsterbläcket
pickar den hål
i verklighetens dimma
och vi dansar ut genom farstun
ut i det som aldrig är aldrig var




Fri vers av isabel louise
Läst 517 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-22 13:59



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint flyt i denna dikt.

och en vacker dag märker diktjaget
att tårarna torkat...

:)
2009-09-20

  devilsangel
Berörd...

jag har tårar i min ficka
trasig själ fastsydd vid hjärtgropen

Ord som etsar sig fast, starkt talar de om den inre boende smärta som aldrig tycks helt avta, men sår läker så sakta, åtminstone så de går att leva med..

Otroligt vackert!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise