Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tja... det blir inte som man tänkt sig..?


lovar och svär

Du lovar och svär
att du älskar mig
bortom förnuftets gränser
dit dina armar och ord
inte når.

Du säger
att jag kan sparka och slå dig
tills jag är så matt att
jag inte orkar utdela
ett enda slag till.
Då lovar du att bära mig hem.

Lustigt nog blev det så
att du slog mig blodig
och jag fick bära dig hem.


(så mycket älskar du mig)




Fri vers av katastrofromantiker
Läst 581 gånger
Publicerad 2005-10-03 15:58



Bookmark and Share


  Lady_A
Aj, den här skär i en, vackert skriven, och precis på kornet sätter du ett blåmärke i mitt hjärta!
2007-02-12

  The Stargazer
Jag säger som smultris - aj! Jag älskade första stycket, så underbart och kärleksfullt. Sen gick det utför. Men inte diktmässigt. Det är riktigt bra skrivet, rakt igenom!
2005-10-05

  Smultris
Aaahhhhhh.... Aj vilken hjärtaskärande bra dikt...
Du är suverän tjejen...

Kramis...
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

katastrofromantiker
katastrofromantiker