Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslut


Nu händer det

Nu åker vi



Vilken skön känsla



Nu befriar vi oss själva

från de förflutnas bojor



Punkt Slut




Fri vers av Ewa Flower
Läst 525 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-22 14:22



Bookmark and Share


  Christine Sabel
God rejse!
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower