repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Låt ingen!


                               Låt ingenting försvaga din innersta låga
                              
Säj bara nej till all slags censur
                              
Dom livsrädda vill ha in dej i bur
                              
Därför att du gör & är allt det 
                               som
dom själva inte kan, 
                               förnekar, och aldrig skulle våga

                               
                               Så vägra kompromissa med 
                               din rasande glöd
                               Gå inte med på att vara 
                               en levande död
                               Jag älskar dej & ditt underbara flow
                               Kom min läckra... 
                               nu startar vi kvällens show!

 

                                                   
                                                         

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-22 18:29



Bookmark and Share


  Lindalou
Fick lite Ola Magnell-känsla.:-)
2009-07-22

  Suzy med punkterna
Stående applåder för detta!
2009-07-22

    ej medlem längre
Åååhh! det där var jättebra, jag applåderar också! klapp klapp klapp!!
2009-07-22

  etthjärtaäralltidrött
applåder och visslingar
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP