Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg kärlek


Ögonen fann mina tankar,
hon betraktade häpet,

sin kärlek,
vi kysste tiden denna natt,

besegrade döden,
var ett samlag,

vann ett rike,
diamanterna i dina ögon gnistrade,

jag såg en kvinnas kärlek födas






Fri vers av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-07-22 21:56



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar!!!!!!!!!!!!
2009-07-23

    prima donna VIP
det är fint...men jag har så svårt för ordet samlag...inte vackert i mina öron..var ett hade räckt... i ...mina...öron (smaken är ju som baken)
2009-07-22

  etthjärtaäralltidrött
tagen av den stora känslan
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth