Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånger från sommarnatten

När natten återvänder och det är himlavalvets morgon
kommer ur sina gömställen stjärnorna fram till sitt arbete.
Väldens människor ligger medvetslösa
med slöjor dragna över sina anikten och sovandes.
Men när morgonen en gång brister fram och solen
stiger skall varje varelse lyfta huvudet
åt alla medvetslösa skall källan till allt
ge medvetandet åter
och det skall stå som slavar, i ring med ringar i öronen,
dansande, klappande händer i takt till lovsång
sjungade glatt att;
ingen religion finns kvar, stäng din bok
lyssna till ditt hjärta
kärlekens lov är här.../




Fri vers av ramsesII
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-22 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lovely lovely..älskar känslan som du beskriver...
lyssna till ditt hjärta..underbart skrivet..
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII