Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten tanke


Ett förlåt

Ett förlåt
betyder som
mest när det
är som
svårast att
säga




Fri vers av jeanfredrik
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-23 13:06



Bookmark and Share


  Svartochvitt
åh. jag trillade in på poeter lite av en slump igen. blir så ledsen att se att dina nyaste alster är daterade så pass långt bak, då jag vill minnas att du var oerhört duktig.
den här var kort och känslofylld, precis som jag tycker om det som mest.
2011-02-20

  E.Wernram
Helt underbart mitt i prick!
2009-08-21

  dweeb
På pricken!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik