Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syn


resa långt bort i upptäckingssyfte

jag spårar nya rävar

nya sniglar

Nytt blod



Simma på okänt vatten

orden som sådär klyschigt är så rätt,

gå på andra sidan

cykla baklänges,

som att i solstolen

Se solen




Fri vers av jordgubben
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-23 15:08



Bookmark and Share


  Karin E
Något nytt är käsnlan av din dikt, Jättebra skrivet!
Något nytt som är bra, eller baklänges? Kram
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben