Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svampkorg blues


Här dräller
av kantareller

jag shopar
gratissoppar

och siskorna
visar riskorna

i mina fickor
skramlar tickor

men min passion
är en riddarmusseron






Fri vers av halmstrå
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-23 23:05



Bookmark and Share


  glittertindra
börjar nynna på djurens brevlåda med james och karin... "här e kristina kantarell, hon e min .. (minns inte ordet just nu) ikväll, och sen småtickorna, de små rara småflickorna" :) liten gladdikt detta
2009-08-04

  korpfjäder
jag tror jag får fnatt
när jag hittar en tratt!
2009-07-24

    papillon
Men bäst av allt längs stigens vindling
är en toppig giftig spindling

Ty vem man vill kan man av daga
med en sådan spindling taga
2009-07-24

  Nanna X
yeah svampminimalism!
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå