Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här på jorden lever inte bara du

Allt eller inget?

Det är liksom bara att ta allt eller så blir det inget förstår du.
Ta allt bara eller så går du här i från med inget.
Allt är ditt, bara ditt , men om du står där och inte gör något
så blir allt det här någon annans och då får du inget absölut inget.
Det låter lågiskt eller hur?

Inget eller allt?

Vill du ha något? Vill du ha allt?
Så om du inte får allt så vill du inte ha något,
är det så du menar? Men gud va jobbig du är.
Va inte så kaxig, det finns mer människor i världen än du,
så du kan inte få allt, om du även skulle försöka.

Gör så här...
Tänk dig för , här på jorden lever inte bara du.




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 334 gånger
Publicerad 2009-07-24 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter