Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Transparens

genomduglig
genomskinlig
genomtränglig

något annat
något bättre
något värre (gärna med soundtrack)

alltför svår
alltför lätt
alltför nedtyngd

omutbar
omedelbar
odugling (duger till allt utom att stå)

vilseledd
viljestyrd
villebråd




Övriga genrer av Människa
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-24 16:31



Bookmark and Share


  notsomad
denna gillar jag -älskar ordlekar :)
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa