Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har sådan skrivkramp........ Jag orkar inte rätta den här, men enjoy .. antar jag.


tills dess att hon vågar

lämnar tillbaka hjärtat
hon lånat
säger
"håll det ifrån mig och ge det till en annan djävel"
tills dess att hon vågar


att älska
utan att våga
ser enkelt ut på film

men att hoppas
utan drömmar

svider

och med rädsla
för sina egna känslor
sörjer hon istället i tystnad




Fri vers av Sandrew
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-24 17:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra (:
- du lyckades fånga mig med denna texten asså :P
2009-08-09

    Vilhelm Kvist
grym...
svårt att rätta något som redan är bra!?!!
applåder
2009-07-24

  Yrre VIP
enjoyade gjorde jag ;)
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew