Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa ord tvingas man svälja


det finns för många ord
det är så svårt att välja
svårt att säga rätt
lätt att göra fel
vissa ord tvingas man svälja

det finns så många känslor
en sanning omöjlig att lämna
men känslor blir till tankar
och tankar blir till viljor
jag är full av sådant jag inte kan benämna

jag tror inte på din gud, men
jag tror på människors förmåga
att bygga broar över vatten
det är värt att trotsa rädslan
man måste kasta allt och våga




Fri vers av eatinginside
Läst 346 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 17:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ja, jag tycker om den här texten vilken talar så direkt till läsaren utan att bli varken märkvärdig eller sentimental
2009-07-24

  notsomad
snyggt rimmat - lite Boye över det hela. Mycket bra
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

eatinginside
eatinginside