Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp är ner, rätt är fel.

Upp och ner
rätt är fel
fel är rätt.
Du skrattar
jag gråter
världen ändrar nyans.
Asfalten är ojämn
och fallet är hårt.
Knacka på
och se om någon öppnar.
Jag tvivlar
och mina naglar är nerbitna.
Aj
det gör ont.
Asfalten luktar regn,
och när jag ser upp på dig
ser du ner på mig.




Fri vers av eggshells
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-24 17:53



Bookmark and Share


    Sandrew
Vilken söt, och melankolisk. :(
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

eggshells
eggshells