Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rutin


inga rytmer som slår
i gång hjärtats surround
system
inga melodier griper tag
runt roten
vrider om
kastas inte ut
i några djupa hav av
blodsmak och starka ljus
inget syre
inga nyväckta städer
som rullar igång

till din blick







Fri vers av Alfie M
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-24 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M