repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Med en enkel tulipan


 jag e en huligan
 en kärlekens huligan
 och full i faan!
 jag går omkring på stan
 nästan hela dan 
 och e full i faaan!
 jag ger en tulipan
 till varje tråkig dam
 ute på stan
 jag försöker visa min själ
 och inte va en träl
 jag tar befäl
 över min sjääääl!
 jag säjer tjenamoss!
 och ett varmt leende släpper jag loss
 jag säjer kom och lev som jag
 nu tar vi nya tag
 ägnar oss åt kärlek ett slag
 det blir ett sjujävla drag!
 livet kan ju vara fest
 behöver inte vara pest
 det blir vad man gör det till
 man kan inte bara sitta still
 och äta världens skit
 och bli en skit själv bit för bit
 nej tjenamoss!
 låt oss släppa loss!
 här får du en tulpan!
 nu blev du glad som fan!

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-24 19:40



Bookmark and Share


  Marlboroman/Hg VIP
Ibland är det roligt med lek. Så också denna gång.
2009-07-26

  Nanna X
är glädjen lite sarkastisk/ironisk, eller är det bara nåt jag inbillar mig?
2009-07-25

  Suzy med punkterna
Förväntar mig då en tulipan om jag ser dig på stan;=))
2009-07-24

    ej medlem längre
Jahaaa! du är en glädjespridare på stan!? ...ha ha Jag ska nog åka upp på stan och kolla om jag ser dig, det är bara å kolla efter nån med en tulpaner.
2009-07-24

  etthjärtaäralltidrött
Ha, ha, ha!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP