repris" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Genom Sorg




 

Varma klippor & vindar
Jordgubbar & saltstänkt hud


Soulsken & skratt


Vi älskar där vid havet
Vibrerande av livslust

Sorg & smärta andas kärlek


Lyckliga gråter vi ljuset
Dagen en läkande orgasm


Stillhet glitter evighet

 



 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-24 19:48



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Soulsken glädje och kärlek vackert!
2009-07-25

  Elaine.S VIP
Gillar orden , helheten och allra mest "Soulsken"
2009-07-25

  Lena Krantz
Hmm, "soulsken" ett nytt ord minsann

det gillas
2009-07-24

  Suzy med punkterna
Fint...ska det vara soul som i soulmusik eller har det blivit ett strålande fel?
Gillar det
2009-07-24

    ej medlem längre
Vacker bild och vackert skrivet!
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP