Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar


stenar slipade
kornfint i svartvitt
doftar mörkrum
blundar

mot solen

skrattar barndomsglatt
pottan på trägolv
tidningen över
blundar

en sommar


jag minns abborrar
asfaltsvamp
och flugor med kalla fötter


sedan


sticker rakbladsvass
kanyl i armveck
glömmer doft
blundar

för livet






Fri vers av halmstrå
Läst 297 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-24 22:22



Bookmark and Share


  Nanna X
bra bra!
2009-07-25

  korpfjäder
men minnena når dig bortom det rakbladsvassa!
man kan inte ta död på livet!
2009-07-25

  aPorcupine
Den här dikten skapar många olika bilder. Jag gillar den här.
2009-07-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå