Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns inget att beskriva. Bara tid att fördriva.


Ett sista farväl

Jag har mina skäl
Utan att visa va det är
Lycka som alltid slutar i gräl

Inte lika kladdigt med ett gevär
Automatvapen är sånt som lär
Antika krigsformer av vår egen militär

Någon måste få stopp på det här
Donera pengar till vår egen misär

Efter några hundra tusen skär
Ringer vi till den vi håller kär
Säger: "Det här är slutet tyvär"
Sov gott du som mitt hjärta bär.

Ovan vår himmel, vår atmosfär
Nu tar jag ett sista farväl.




Fri vers av Mayflyer
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mayflyer