Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just nu DOWN UNDER.


"?"




Omkänslorna är som vågorna på ett stormande hav
och livet i övrigt går som en slingrande skogsväg.

Var befinner man sig då, i livets mörka vrå.!?!?
Eller i grop under en sten i skogen djup.

När allt är svart o grått och ljuset lyser med sin frånvaro,
och rysningar kryper i kroppen, som myror i en stack.

Vad är meningen med det här måendet vad vill det???mig!!!
jag vill till ljuset värmen o närhet.

Jag vill till livet igen umgås med vänner o vara social,
för just nu är det ingen höjdare.

Så nan får väl göra som grodan leva på hoppet,
Och in vänta både ljus o värme, tids nog kommer DET!!!!!!!!!




Övriga genrer av janneomega
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 02:11



Bookmark and Share


  bluesatin
Ja, det gör det. Igenom mörkret ut till ljuset. Därigenom går jag själv just nu...upp och ner, ner och upp och upp och ner. Tack för att du finns. Du är fin!!!
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

janneomega
janneomega