Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till M, som en pendang till hennes fina dikt. Låt oss hoppas alla kan få läsa den en dag :)


Våga växa

Låt mig bli din trädgårdsmästare, sköta om och vårda dig.

Varsamt se till att du växer till en stolt och vacker solros, krysantemum eller vilken blomma du än må vara; ökens kaktusar blommar väldigt sällan, men när de väl slår ut och visar sig för världen tar de andan ur mig.

Vill du bli min trädgårdsmästarinna? Vattna och sköta om mig så att jag kan växa mig stark och blomma likt aldrig förr.

Låt oss tillsammans dra upp vårt ogräs så att vi obehindrade kan bli det vi är menade att bli, fullt utvecklade och blommande varelser!

Ta andan ur mig, visa mig vad du kan

 

du kan, jag kan, VI KAN!




Fri vers av Janis Karlsson
Läst 579 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-25 09:16



Bookmark and Share


  Alfie M
Mycket fint och kärleksfullt skrivet, Janis!
Hoppas du har det bra där du är!
Här är vi mitt i högsommaren....underbart!
Kram
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson