Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanslummer

 

Dagen är andfådd

Verkar orolig

jagar på

 

Tunna väggar

rasar

slår sin ilska

mot varandra

 

Låser sina positioner

 

Vid gränsen

ligger

kronisk dimma

för att inga strider

ska bryta ut

när den flyttas runt

 

förkastningen

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-25 13:10



Bookmark and Share


  vera gade VIP
jag trodde ett ögonblick det var en utmärkt beskrivning av print-on-demand;-))
2009-07-27

  L Patrik W Johansson VIP
Oj nu är du inne på ett tema jag har nedklottrat om Reykjavik som inte är färdig ännu men min blir nog mer killig och faktaspäckad...ja finns ju risk för det...

jag såg en engelsk reporter som var helt imponerad av vulkaners svartnande lava och att vägar inte gick att använda där det stelnat och ej villaområden heller, tror inte de lokala invånarna tycker likadant...

gejsrar är vänligare
och...kvinnligare...

Be well,
LPatrikWJ
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke