Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Normal

Ibland känner jag bara att
det är för mycket tjafs
om moral
och om vad som är att vara
normal.

6 miljarder.

En av allihop tycker att
blod är fascinerande
att det är vackert.
För honom är det normalt.
För dej, onormalt?

Och en annan sitter och stickar
spetsgardiner
i sin skyddande bubbla
sörplar kaffe
hennes gardiner är röda och vita, likaså hennes hus
för det har hon lärt sej
att det är det som är normalt.

En annan sticker nålar i en docka
inlåst i ett rum med madrasser
på väggarna
och pratar med sitt eget huvud och tycker
att han själv är fullkomligt normal.


allt ligger i betraktarens öga




Fri vers av Ebba N.
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-25 20:52



Bookmark and Share


  Isak VIP
Det är fint att möjligheten till att försvara sina egenheter står så nära till hands. Mycket välskrivet- och leendet du gav mig nu vägrar släppa! :)
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.