Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (31-33 Yul)






Yul 31

Hei, Yami!

Idag var du på galleriet som visar levande konst.

De hade installerat skådespelare i vissa av ramarna.



Yul 32

Hei igen, Yami!

Idag ritar du ett tempel med så många rödgula hieroglyfer i så man kan bli psykiskt sjuk för mindre.

Bakom den innersta kolonnen kikar någon fram på dig.



Yul 33

God morron, Yami!

Inatt drömde du om oss.

Vi klev snabbt nerför varenda trappa i stan, medan du sakta var på väg uppåt.
 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-25 21:11



Bookmark and Share


  Nanna X
mystiskt
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP