Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att återförenas

mitt inre,
oslipad diamant
berörd av årens fotsteg
avtryck som vilar
i väntan på en egen strand
en natt som blir till dag
att återlämnas
och älskas




Fri vers av Myself
Läst 682 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-07-25 23:51



Bookmark and Share


  oMareld
vackra ord

vackert skriftat
2010-06-05

  walborg
Otroligt kortfattad dikt om det väsentligaste i våra liv.
2010-02-20

    NickyNilsson
fint
2010-01-22

  Elisabeth VIP
Fint perspektiv.
2009-12-27

  Quasimodo
Att växa och bli i och till sig själv, fint i detta uttryck !!
2009-08-31

  Epione VIP
Finna sig själv, sin strand.
Underbart detta.
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself