Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
repris


Livsförnyelse





midnattlig svansång
vingsmatter i våtmarker
våra läppar & tungor
bro av varmt ljus


kurage skapar livsrum
syre strömmar in
i ömhets förklaring
när själarna öppnas


mellan oss
en själarnas regnbåge
svanarnas skrik i månskenet
det heliga föds på nytt.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-26 01:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Lite mystiskt glimmer vilar över dina ord som jag förundras över.
Fint skrivet
2009-07-26

    ej medlem längre
Vad jättebra text, jag läste 5-6 gånger och funderade...funderade...funderade, kom fram till - fascinerande himmelska tankar och känslor i texten.
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP