Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur Yamis journal (34-36 Yul)




Yul 34

Ny gryning, Yami!

Idag vill du äntligen skaffa dig skor och förnya din utgångna legimitation.

Men du kommer ännu hellre dregla över hela internet, fastna där tills alla fysiska butiker har stängt.



Yul 35

Ja du, Yami!

Du vet ju att du egentligen inte alls är sjuk, för du skapar så friskt du förmår.

Ändå ägnar du ganska gott om tid åt att inbilla alla (inklusive dig) hur du hinner fördjupa dig i böcker som du bara just öppnat.



Yul 36

Hur leker livet, Yami?

Du har hållt dig instängd i din skrivarstudio hela sommaren, superupptagen.

Nu närmar sig resan, så du måste bestämma dig vilken stad i hela världen du vill öppna din inspiration för, så att du kan bli ännu mer stressad.




 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP