Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på ett café, djupt försjunken i tankar och då föddes denna.


Fredrik

Han bär svart
Han kom från ingenstans
Glest svart hår
Han och jag, lika varandra

Ögon som ser världen i svartvitt
Han påstår att han är väldigt död
Himlen är mörkblå, eller om det var helvetet jag såg, Sa han.

Kysser mej, kysser sina Right Menthol
Kysser i sej röken ur min svärta
Kysser i sej giftig ciggrök
Botar min ångest med en öm kyss
Spearmint, rök, Fredrik.

Paranoid och så väldigt, väldigt skör.
Utanpå, tålig som betong men jag håller i hans
hjärta som jag kan injiciera smärta och kyla i, Om jag vill.

Jag är sårbar jag med, Vi bär
båda varandras hjärtan, i ena handen en kniv.

Ta mej nånstans där vi kan få va.




Fri vers av Ebba N.
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-26 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba N.
Ebba N.