Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om göra




krigszonterapi (för tulsa)

beyond fashioncore;

du står som en rest pelare
i mitt hjärtas bombade tempel

med ditt hår
vridet kring två pipiljotter
som doriska kapitäl
mot himlens takt


jag reser krage
och river teser
i en evig diskussion
om diskuterandets funktion
i det moderliga mjölklandet

 

det moderna var ute
redan ifjol

din rumpa vickar
kring min uppfuckade feber

jag reser krage
och du är skevt kär

det gör inget


jag reser stege
och klättrar in

under rökringens hiroshima




Fri vers av Blod, Snått & Juling
Läst 430 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-26 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blod, Snått & Juling
Blod, Snått & Juling