Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förtjänar att leva med dig


Jag såg dig på stan i dag
Bara en skymt
Såg dig knuffa någon framför dig
Någon som såg lika liten ut
Som jag en gång var
Liten under dina händer
Med ens återvände all smärta
All sorg
Allt det onda jag trodde mig begravt
Som ett slag i magen
Knytnäve i solarplexus
Känslan är så bekant
Känslan av hud som spricker
Märkena efter dina händer
Över min kropp
Smaken av blod
Och svidande tårar
Jag reste mig och gick
Men lämnade dig fri
Att ge dig på någon annan
Och jag skäms
Sörjer för hennes skull
För ingen förtjänar
Att leva med dig.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-26 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP