Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sitter i framtidsmorgonens vårgräs


Livets hjärteflicka väntar ej på en trist boksida

Han har med sig en tjock bok

men inte blir man av den erfarenhetsklok!

Livets hjärteflicka väntar ej på en trist boksida

hon sitter i framtidsmorgonens vårgräs

och jag tror hon heter Frida!


Nu har han åt sidan den tjocka boken lagt

och ett ungt bröllop skall få föräldraögat att tårglädjas

vad hans brud heter har jag nog redan sagt!

I drömmens hemlighet

har Fridas kyssvänliga rönnbärsläppar hans namn mumlat

och efter hans inbillade närhetshand i nattmörkret fumlat











Fri vers av Skrivarn
Läst 540 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-12 18:45



Bookmark and Share


  aol
rönnbärsäppar bara det en vacker poesi, som kändes
i framtidsmorgonens vårgräs
2010-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn