Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses igen

Du var min vän
Du var mitt allt
Du värmde mej
då det var kallt

En dag du togs ifrån mig
Och ensam jag nu är
Jag vill ha dig tillbaka
Jag vill att du är här

Jag önskar så
att du var kvar
Och tänker mig
till flydda dar

Men aldrig att vi mötas
den tid som jag har kvar
Men efter liv på jorden
då får vi våra svar

Kanske då vi mötas
Ja, ses igen vi ska
Och då vi aldrig skiljas
Tillsammans du och jag




Fri vers av Therés
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-10-03 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!