Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän är ensam nu

Du lever ensam i ditt hus
Jag ser dig gå omkring
På bordet har du tänt ett ljus
Jag snurrar på min ring

Allt jag har. Jag lever bra
Du är ensam nu
Det jag har. Det vill du ha
Men ensam där går du

Varför ska det va så här
Lycka vi bör ha
Ingen säger hur och när
bort man fara ska

Ensam ofta någon står
Saknar vän så kär
Fruktansvärt och hemskt de mår
Hjärtats sorg de bär




Fri vers av Therés
Läst 215 gånger
Publicerad 2005-10-03 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!